Annonsörer

Kombinerad digital kompetens till din tjänst.

Endast e-postadresser med dubbla opt-ins av hög kvalité med marknadsföringskampanjer med garanterade resultat

eDiffusion har en databas med internationella register som är höga profiler, vilket består av fler än 35 miljoner B2C-kontakter och 4,7 miljoner B2B-kontakter. Alla har blivit insamlade endast med dubbla opt-ins, allt enligt sekretessföreskrifterna.

Den höga specialiseringen hos våra redaktörer enligt koncessionen, garanterar dig värdet du får ut av profilerna i våra databaser vilket gör att vi kan utlova bättre än genomsnittet när det gäller kundprestationen. Pålitliga och valida e-postadresser som dagligen ökar i våra nuvarande databaser låter oss kunna bocka i de flesta parametrarna och noga välja ut väldefinierade målgrupper så du kan maximera din lönsamhet när du väl bestämmer dig för att samarbeta med oss.

B2B Databas

b2b
Premium-databasen består av små och mellanstora entreprenörer men också chefer från större företag.
Profilering: GEOGRAFISKA OMRÅDEN / SEKTORER / ANTAL ANSTÄLLDA / JURIDISKA FORMER / FÖRSÄLJNINGSSIFFROR

Yrkesorganisationer Databas

Yrkesorganisationer
Premium-databasen består av fria yrkesutövande som är inskrivna i olika yrkesorganisationer.
Profilering: GEOGRAFISKA OMRÅDEN / YRKE / INTRESSEN / FÖDELSEÅR / INTÄKTER

Förbrukare Databas

Förbrukare
Vanlig databasprofilering:
HEMORT / INTRESSEN / FÖDELSEDATUM / YRKE

Speciell databasprofilering (inklusive vanliga databasprofileringen):
ANTAL SÖNER / BILNUMMER / ÄGDA BILMODELLER / FRITIDSINTRESSEN / ÄGDA DJUR / INTÄKTER

Vår uppfinningsrika teknik för att bevaka användarnas beteenden gör att vi kan inkludera en detaljerad rapportering för varje genomförd kampanj. Förbättrad relevans i e-postmarknadsföringskampanjer och ökad svarsfrekvens genom att riktiga sig mot relevanta målgrupper med hjälp av de bästa verktygen för internetmarknadsföring är något vi också hjälper dig med. För att försäkra dig om att dina meddelanden ska fånga din mottagares uppmärksamhet så ser vi till att alltid och endast skicka relevant, intressant innehåll och personliga erbjudanden som går ihop med mottagarens egna intressen.

Funktioner med våra databaser

100% VERTIKAL PLANERING
Vi skickar e-postmarknadsföringskampanjer exklusivt till de slags kunder som du begär även om de är svåra att identifiera: inköpschefer, personer som spenderar mycket, företagsbeslutsfattare, ägare av vissa bilmodeller, vissa djurägare, osv.

KONTAKTER MED HÖG KVALITÉ
Alla e-postadresser i våra databaser är aktiva och äkta då vi ständigt rengör databaserna och håller dem fyllda med besvarande kontakter.

LÅG NIVÅ AV INKRÄKTANDE
Vi skickar inte fler än ett e-postmeddelande varje vecka till varje mottagare. Detta låter oss minimera antalet som säger upp sig efter en e-postmarknadsföringskampanj och låter fler kunna fokusera på materialet vi skickar dem.

DUBBLA OPT-INS OCH INTEGRITETSPOLICY
eDiffusion är alltid försiktig och noggrann med att identifiera källorna bakom personuppgifterna som finns i databaserna. Alla medlemmar i våra databaser har uttryckt ett tydligt samtycke att ta emot kommersiella meddelanden till sina e-postadresser. På så sätt kan vi garantera att personuppgifterna kommer ifrån personer som har godkänt att ta emot erbjudanden som kommer ifrån webbplatser och våra utgivare.

GARANTIER OCH RAPPORTERINGAR
Kunderna är alltid i goda händer när de är i eDiffusions händer. Vi vet kvalitén bakom våra databaser och garanterar alltid våra kunder minst en öppningsfrekvensprocent i samband med det totala utskicket. I slutet av varje kampanj så får du en detaljerad och öppen statistikbaserad rapport.

Scroll to Top